Μενού
Your Cart

Η Μάρκα

Όλα ξεκινούν από μια ανάγκη

Όλοι μας επιθυμούμε πνευματική ευεξία, ενέργεια, ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, καλύτερο και ποιοτικότερο ύπνο, ώστε να μπορούμε να αισθανόμαστε και να είμαστε στα καλύτερα μας κάθε μέρα. Επιπλέον, αναζητούμε τρόπους για να ενισχύσουμε με περισσότερες βιταμίνες μέταλλα και προβιτικά την καθημερινή μας διατροφή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλα τα προϊόντα μας ξεκινούν με μια προσωπική ανάγκη και μια ισχυρή πεποίθηση ότι τα συμπλήρωμα διατροφής με λειτουργικά συστατικά που βρίσκονται στη φύση μπορεί να έχουν ισχυρό αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής μας και τη συνολική ευεξία μας.


Καθοδηγούμενοι από την επιστήμη

Οι καθημερινές ανάγκες μας οδήγησαν να εμβαθύνουμε στην επιστήμη μέσω της έμπειρης ομάδας μας από ειδικούς σε θέματα υγεία και διατροφής. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα αποτελέσματα αναπτύσσοντας μια φόρμουλα που περιλαμβάνει τις σωστές αναλογίες των συστατικών των προϊόντων μας. Η ποιότητα και η εγκυρότητά τους υποστηρίζεται πλήρως από την δημοσιευμένη επιστημονική βιβλιογραφία.
Ποιοτικά, ασφαλή και καθαρά συστατικά

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με προμηθευτές που εμπιστευόμαστε για την προμήθεια των συστατικών υψηλότερης ποιότητας, οι οποίοι ανταποκρίνονται πλήρως στις αυστηρές απαιτήσεις μας για διαφάνεια, ιχνηλασιμότητα και τεκμηρίωση. Διενεργούμε ανεξάρτητους ελέγχους για να βεβαιωθούμε ότι οι πρώτες ύλες πληρούν τα πρότυπα υψηλής ποιότητας της Health Pro.
ποιότητα και την ασφάλεια σε κάθε στάδιο της κατασκευής

Η ομάδα των εξειδικευμένων επιστημόνων μας επιβλέπει και εξασφαλίζει την ποιότητα όσο και την ασφάλεια των προϊόντων μας σε κάθε στάδιο της παρασκευής τους. Τα προϊόντα μας παράγονται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με τις εγκυρότερες και αυστηρότερε προδιαγραφές. Όλες οι σειρές των προϊόντων που παράγονται από την Health Pro συνοδεύονται πιστοποιητικό ανάλυσης, το οποίο επιβεβαιώνει και τεκμηριώνει την ποιότητα την ασφάλεια και την καθαρότητα τους.


Κάνουμε χρήση cookies για να σας παρέχουμε τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης στον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας σε αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στις Πολιτική Απορρήτου