Μενού
Your Cart

Βιταμίνες και ιχνοστοιχεία

Οι βιταμίνες και τα μέταλλα είναι απαραίτητα συστατικά του ανθρώπινου σήματος εκτελώντας εκατοντάδες λειτουργίες καθημερινά.


Κάθε μέρα, το σώμα  παράγει δέρμα, μύες και οστά. Δημιουργεί και στέλνει αίμα μεταφέροντας θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο σε όλα τα σημεία του σώματος ενώ ταυτόχρονα στέλνει νευρικά σήματα  κατά μήκος χιλιάδων μιλίων από εγκεφαλικές και νευρικές διαδρομές. Ακομα, σχηματίζει χημικούς αγγελιοφόρους που μετακινούνται από το ένα όργανο στο άλλο, δίνονας τις οδηγίες που βοηθούν στη διατήρηση της ζωής. 


Αλλά για την πραγματοποίηση όλων αυτών απαιτούντια καθημερινά πρώτες ύλες. Σε αυτές τις πρώτες ύλες περιλαμβάνονται τουλάχιστον 30 βιταμίνες, μέταλλα και διατροφικά συστατικά τα οποία το σώμα δεν μπορεί να τα παράγει μόνο του σε επαρκείς ποσότητες. Οι βιταμίνες και τα μέταλλα θεωρούνται απαραίτητα θρεπτικά συστατικά—επειδή ενεργώντας συντονισμένα, εκτελούν εκατοντάδες ρόλους στο σώμα. Βοηθούν στην ενίσχυση των οστών, στην επούλωση πληγών και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Επίσης, μετατρέπουν την τροφή σε ενέργεια και επιδιορθώνουν την κυτταρική βλάβη.

Το συμπλήρωμα διατροφής Health Pro Magnesium +B6 είναι ένας συνδυασμός δύο διατροφικών συστατικών για φυσική μυοχαλάρωση. Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, προάγει την παραγωγή ενέργειας στο σώμα, την ομαλή λειτουργία των επινεφριδίων και βοηθάει στη..
0,00 лв
Χωρίς ΦΠΑ:0,00 лв
Το συμπλήρωμα διατροφής Health Pro Magnesium Direct είναι σε μορφή φακελίσκου με διασπειρόμενη σκόνη που μπορεί να καταποθεί άμεσα και γρήγορα χωρίς νερό. Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο για την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, προάγει την ομαλή παραγωγή ενέργειας στο σώμα, την ομαλή λειτου..
0,00 лв
Χωρίς ΦΠΑ:0,00 лв
Το συμπλήρωμα διατροφής Health Pro Magnesium Direct σε μορφή φακελίσκου με υγρό για να μπορεί να καταποθεί άμεσα και γρήγορα παντού. Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, προάγει την παραγωγή ενέργειας στο σώμα, συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία των επινεφρ..
0,00 лв
Χωρίς ΦΠΑ:0,00 лв
Μια ισορροπημένη και αποτελεσματική φόρμουλα, πολυβιταμινών και ανόργανων συστατικών που συμβάλλει στην κάλυψη των καθημερινών αναγκών σε βιταμίνες και μέταλλα. Με θρεπτικά συστατικά, πλούσια σε αντιοξειδωτική δράση, προσφέρουν τόνωση και ενέργεια, αυξάνοντας τις σωματικές και πνευματικές αποδόσ..
0,00 лв
Χωρίς ΦΠΑ:0,00 лв
Το συμπλήρωμα διατροφής HealthPro Vitamin C 1000 Direct συνδυάζει μοναδικά υψηλής συγκέντρωσης Βιταμίνη C 1000mg με Ψευδάργυρο, Βιταμίνη D3 και Σελήνιο, για την τόνωση της φυσικής άμυνας του οργανισμού, μέσω ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος. Συμβάλλει στην πρόληψη ενάντια στις ιώσεις και ..
0,00 лв
Χωρίς ΦΠΑ:0,00 лв
Το συμπλήρωμα διατροφής HealthPro Vitamin C 1000 ταμπλέτες συνδυάζει μοναδικά υψηλής συγκέντρωσης Βιταμίνη C 1000 mg με Ψευδάργυρο, Βιταμίνη D3 και Σελήνιο, για την τόνωση της φυσικής άμυνας του οργανισμού, μέσω ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος. Συμβάλλει στην πρόληψη ενάντια στις ιώσεις..
0,00 лв
Χωρίς ΦΠΑ:0,00 лв
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)
Κάνουμε χρήση cookies για να σας παρέχουμε τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης στον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας σε αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στις Πολιτική Απορρήτου