Μενού
Your Cart

Ενίσχυση ανοσοποιητικού

Προστατέψτε τον ευατό σας από το κρυολόγημα και τη γρίπη.
Την περίοδο του φθινοπώρου-χειμώνα, το κρυολόγημα και η γρίπη αυξάνονται. Τα τελευταία χρόνια έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην πρόληψη ασθενειών, δηλ. από τα μέτρα που μπορεί να λάβει κανείς για την υγεία του ώστε να αποφύγει πιθανές ασθένειες αν είναι δυνατόν.

Ένας μοναδικός συνδυασμός με L-carnitine 1000 mg, συνένζυμο Q10 100 mg και τιτλοδοτημένο εκχύλισμα κράταιγου 75 mg. Συμβάλλει στην τόνωση και την ενέργεια. Σε μορφή φακελίσκου με υγρό για άμεση και εύκολη χρήση Κατάλληλο για αθλητές, για ανθρώπους με έντονη και επίπονη καθημερινότητα.  ..
0,00 лв
Χωρίς ΦΠΑ:0,00 лв
Eνα ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής, ειδικά σχεδιασμένο για να υποστηρίζει τις ανάγκες του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού με συνδυασμό Σαμπούκου (Sambucus nigra), Βιταμίνης C, ψευδάργυρου και Ινουλίνης. Ο προσεκτικά επιλεγμένος αυτός συνδυασμός αυξάνει την αντίσταση στις χειμερινές επ..
0,00 лв
Χωρίς ΦΠΑ:0,00 лв
Μια πρωτοποριακή φόρμουλα φυτικών εκχυλισμάτων Ανδρογραφίδαs (Andrographis paniculata), Πελαργόνιου (Pelargonium sidoides), Γλυκόριζαs, και βιταμίνης C με ψευδαργύρο, για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού και του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος. Το Πελαργόνιο παραλαμβάνεται με ειδική εκχύλιση α..
0,00 лв
Χωρίς ΦΠΑ:0,00 лв
Τα προβιοτικά είναι οι φιλικοί μικροοργανισμοί οι οποίοι ζουν στο έντερο μας και παίζουν σημαντικό ρόλο στην υγεία μας (ιδιαίτερα του εντέρου). Τα πρεβιοτικά είναι η τροφή αυτών των μικροοργανισμών, και ουσιαστικά διεγείρουν την ανάπτυξη βακτηρίων στο γαστρεντερικό σύστημα. Η ινουλίνη είναι έ..
0,00 лв
Χωρίς ΦΠΑ:0,00 лв
Καθημερινός σας σύμμαχος στην μείωση της κούρασης και της κόπωσης, στην φυσιολογική ψυχολογική λειτουργεία.1Ακόμα συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, στον φυσιολογικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων και συμβολή στην διαδικασία τ..
0,00 лв
Χωρίς ΦΠΑ:0,00 лв
Το συμπλήρωμα διατροφής HealthPro Vitamin C 1000 Direct συνδυάζει μοναδικά υψηλής συγκέντρωσης Βιταμίνη C 1000mg με Ψευδάργυρο, Βιταμίνη D3 και Σελήνιο, για την τόνωση της φυσικής άμυνας του οργανισμού, μέσω ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος. Συμβάλλει στην πρόληψη ενάντια στις ιώσεις και ..
0,00 лв
Χωρίς ΦΠΑ:0,00 лв
Το συμπλήρωμα διατροφής HealthPro Vitamin C 1000 ταμπλέτες συνδυάζει μοναδικά υψηλής συγκέντρωσης Βιταμίνη C 1000 mg με Ψευδάργυρο, Βιταμίνη D3 και Σελήνιο, για την τόνωση της φυσικής άμυνας του οργανισμού, μέσω ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος. Συμβάλλει στην πρόληψη ενάντια στις ιώσεις..
0,00 лв
Χωρίς ΦΠΑ:0,00 лв
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)
Κάνουμε χρήση cookies για να σας παρέχουμε τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης στον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας σε αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στις Πολιτική Απορρήτου