Μενού
Your Cart

Stress και Αυπνία

Νευρικό σύστημα και ξεκούραστος ύπνος


2 συμπληρώματα διατροφής που θα σας βοηθήσουν στην απαιτητική καθημερινότητα σας. 

Sweet Dreams για ήρεμο ύπνο που θα σας προσφέρει ξεκούραση και διάθεση την επόμενη μέρα. 

Stress για πνευματική τόνωση, κατά την διάρκεια αυξημένων απαιτήσεων στην εργασίας ή και κατά την περίοδο εξετάσεων


Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος ώστε να ανταποκρίνεστε εύκολα και αποτελεσματικά στο φόρτο εργασίας της δουλειάς σας. H βαλεριάνα χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την ανακούφιση των ήπιων συμπτωμάτων ψυχικού στρες και για τον ύπνο9. H L-Θεανίνη είναι ένα φυσικό συστατ..
0,00 лв
Χωρίς ΦΠΑ:0,00 лв
Συμβάλλει στη μείωση του χρόνου που απαιτείται για να κοιμηθείτε, στην ανακούφιση των υποκειμενικών συναισθημάτων του jet lαg, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Δεν προκαλεί εθισμό ούτε και υπνηλία την επόμενη ημέρα. Περιέχει έναν ιδα..
0,00 лв
Χωρίς ΦΠΑ:0,00 лв
Συμβάλλει στη μείωση του χρόνου που απαιτείται για να κοιμηθείτε, στην ανακούφιση των υποκειμενικών συναισθημάτων του jet lαg, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Δεν προκαλεί εθισμό ούτε και υπνηλία την επόμενη ημέρα.Περιέχει έναν ιδανι..
0,00 лв
Χωρίς ΦΠΑ:0,00 лв
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)
Κάνουμε χρήση cookies για να σας παρέχουμε τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης στον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας σε αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στις Πολιτική Απορρήτου