Μενού
Your Cart

Magnesium Liquid

Magnesium Liquid
Magnesium Liquid
0,00 лв
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00 лв
Health Pro - Magnesium Liquid 

Μαγνήσιο σε φακελίσκους με υγρό
Κατάλληλο για διαβητικούς
Κατάλληλο και για Vegan

Το συμπλήρωμα διατροφής Health Pro Magnesium Direct σε μορφή φακελίσκου με υγρό για να μπορεί να καταποθεί άμεσα και γρήγορα παντού. Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, προάγει την παραγωγή ενέργειας στο σώμα, συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία των επινεφριδίων και βοηθάει στην ομαλοποίηση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με το στρες. Συμμετέχει σε πάνω από 300 βιοχημικές αντιδράσεις του οργανισμού. Το μαγνήσιο προστατεύει από μυϊκές κράμπες, διατηρεί την ισορροπία των ηλεκτρολυτών, ενώ συμβάλλει στην ανακούφιση από την κούραση και το αίσθημα κόπωσης και μειώνει την ένταση πονοκεφάλων εξαιτίας ημικρανίας. Σύμφωνα με επίσημες μελέτες τo μαγνήσιο συμβάλλει: στη μείωση του αισθήματος κούρασης και κόπωσης, στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών, στην ομαλή λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στη ψυχική διάθεση, στην απορρόφηση του ασβεστίου που βοηθά στη συντήρηση των οστών και των δοντιών5.

Διαλύεται εύκολα και μπορεί να χρησιμοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, διαλυμένο σε νερό ή χυμό. Κατάλληλο και για αυστηρά χορτοφάγους.

 

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 1-2 φακελίσκους ανά ημέρα.

Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 20 φακελίσκους

 

Συστατικά

Σε 2 φακελίσκους

*%ΣΗΠ

Παρεχόμενο Μαγνήσιο

250 mg

66,6%

 

Παρεχόμενο Μαγνήσιο 250 mg 66,6% Κιτρικό μαγνήσιο / άλας μαγνησίου κιτρικού οξέος 815 mg

 

5 Οι παραπάνω πληροφορίες σχετικά με : Βιταμίνη B6, Μαγνήσιο αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA), αριθμ. κανονισμού Ε.Ε. 432/2012, αριθμ. EFSA Journal 2009· 7(9):1216 [Μαγνήσιο], 2009· 7(9):1216, 2010·8(10):1807 [Μαγνήσιο]

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΟΦ: 46433/04-05-2022*  Υπεύθυνος κυκλοφορίας: HEΑLTH PRO

Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Κάνουμε χρήση cookies για να σας παρέχουμε τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης στον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας σε αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στις Πολιτική Απορρήτου