Μενού
Your Cart

Magnesium Direct

Magnesium Direct
Magnesium Direct
0,00 лв
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00 лв

Health Pro - Magnesium Direct 
σε νέα μορφή διασπειρόμενης σκόνης- ΕΥΚΟΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΓΕΥΣΗ

Μαγνήσιο σε μορφή διασπειρόμενης σκόνης
Κατάλληλο για διαβητικούς
Κατάλληλο και για Vegan
Για τους μύες, μυοχαλαρωτικό 

Το συμπλήρωμα διατροφής Health Pro Magnesium Direct είναι σε μορφή φακελίσκου με διασπειρόμενη σκόνη που μπορεί να καταποθεί άμεσα και γρήγορα χωρίς νερό.

Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο για την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, προάγει την ομαλή παραγωγή ενέργειας στο σώμα, την ομαλή λειτουργία των επινεφριδίων και βοηθάει στην ομαλοποίηση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με το στρες. Θεωρείται ότι συμμετέχει σε πάνω από 300 βιοχημικές αντιδράσεις του οργανισμού. Το μαγνήσιο προλαμβάνει τις μυϊκές κράμπες, διατηρεί την ισορροπία των ηλεκτρολυτών, ενώ συμβάλλει στην ανακούφιση από την κούραση και το αίσθημα κόπωσης και μειώνει την ένταση της ημικρανίας. Σύμφωνα με επίσημες μελέτες τo μαγνήσιο συμβάλλει: στη μείωση του αισθήματος κούρασης και κόπωσης, στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών, στην ομαλή λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στη ψυχική διάθεση, στην απορρόφηση του ασβεστίου που βοηθά στη συντήρηση των οστών και των δοντιών5.

Τρόπος χρήσης Αδειάστε το περιεχόμενο του φακελίσκου απευθείας πάνω στη γλώσσα. Η σκόνη διασπείρεται και μπορεί να καταποθεί άμεσα χωρίς νερό, αφήνοντας στο στόμα μια καταπληκτική γεύση.

 

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 1 φακελίσκο ανά ημέρα.

Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 30 φακελίσκους

 

Συστατικά

Σε 2 φακελίσκους

*%ΣΗΠ

Παρεχόμενο Μαγνήσιο

250 mg

66,6%

 

Οξείδιο του μαγνησίου 333mg / Κιτρικό μαγνήσιο 415 mg

5 Οι παραπάνω πληροφορίες σχετικά με : Βιταμίνη B6, Μαγνήσιο αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA), αριθμ. κανονισμού Ε.Ε. 432/2012, αριθμ. EFSA Journal 2009· 7(9):1216 [Μαγνήσιο], 2009· 7(9):1216, 2010·8(10):1807 [Μαγνήσιο]


Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΟΦ: 55446/24-05-2022* *  Υπεύθυνος κυκλοφορίας: HEΑLTH PRO

Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Κάνουμε χρήση cookies για να σας παρέχουμε τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης στον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας σε αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στις Πολιτική Απορρήτου