Μενού
Your Cart

Vitamin B12 DIRECT

Vitamin B12 DIRECT
Vitamin B12 DIRECT
0,00 лв
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00 лв

Health Pro Vitamin B12 DIRECT

είναι σε μορφή φακελίσκων με διασπειρόμενη σκόνη, χωρίς νερό, για άμεση απορρόφηση και γρήγορο αποτέλεσμα και με ωραία γεύση.

  • Κατάλληλο για διαβητικούς

  • Κατάλληλο για vegan

Καθημερινός σας σύμμαχος στην μείωση της κούρασης και της κόπωσης, στην φυσιολογική ψυχολογική λειτουργεία.1

Ακόμα συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, στον φυσιολογικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων και συμβολή στην διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης1

 

 

 

 

 ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:   1 φακελίσκο την ημέρα    Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 30 φακελίσκους

Οδηγίες Χρήσης

Πάρτε 1 φακελίσκο . Η διασπειρόμενη στο στόμα σκόνη προορίζεται για άμεση χρήση από το στόμα. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε νερό ή άλλο υγρό.

 

 

 

Συστατικά

Σε 1 φακελίσκο

*%ΣΗΠ

Βιταμίνη B12 ( ώς μεθυλοκοβαλαμίνη) ( methylcobalamin)

1000 μg

40000

*%ΣΗΠ* – % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης (για 1 φακελίσκο)

 

 1 EFSA Journal 2010; 8(10) : 1756


 Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.

 

ΑΡ. ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΟΦ: 77848/17-7-2023* Υπεύθυνος κυκλοφορίας: HEΑLΤΗ PRO

Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν Το αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Κάνουμε χρήση cookies για να σας παρέχουμε τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης στον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας σε αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στις Πολιτική Απορρήτου